søndag 6. februar 2011

Jeg lever

Så syklonen var heldigvis ikke så gale som forventet! Regnet vel og merke masse, både katter og hunder for å utrykke meg på den måten. Og ikke minst masse vind, men gikk nå bra, så ingen skade skjedd siden sist. Vi mast dog strømmen et døgn, så ble helt utholdelig varmt, aircon og vifte er virkelig must haves for å overleve i dette landet. Men da har jeg fått opplevd det også. For å være tidenes største syklon var ikke skadene de største, men var mange hus og bygninger som ble totalt ødelagt lengre nord som i byene Townsville og Cairs. I sistnevte vokser forresten mesteparten av bananene i Australia, så siden de fikk såpass stor medfart, har prisene gått til himmels. Så blir nok ingen bananer på meg før jeg er på gyllen norsk jord. Men men, skal nok overleve det også :-) Så vi hadde altså fri på onsdag og torsdag, men på fredag var på ann igjen med skole. I helgen har jeg trent og solt meg masse ved bassenget. I går kveld var jeg på indisk restaurant og kino med noen amigos. Så the black swan og den anbefales på ingen som helst måte. Jeg var ikke helt informert på hvilke film vi skulle se, viste bare at det var en ballet film eller noe. Så jeg tenkte mer i step up baner, men neida, her kjørte vi på med psykisk triller, festlige saker! Ellers er det tid for skolebilder i morgen, men denne gangen slipper jeg for en gangs skyld å stresse med hva jeg skal gå med, tommel opp for skoleuniform dere. Og til helgen er det to bursdag besøk, hurra hurra hurra! Håper alle sammen har hatt en fin helg, jeg gleder meg masse til å komme hjem til dere.
Mange klemmer fra Hanne Lise

3 kommentarer:

 1. Hei Hanne Lise:) Ja, vi har snakket om deg her hjemme... og tenkte på deg da vi leste om syklonen. Josefine gleder seg stort til du kommer hjem, og snakker stadig om alt dere skal gjøre når du kommer. Skjønner at The Black Swan bør revurderes. Vi skulle egentlig se den i går kveld--du vet---her er det plutselig tilgang på gratis kinobiletter hele tiden, det kommer nok til å regne en del på deg også når du kommer hjem. Kjekt å se bilder fra jul, (merkelig julemat gitt) og kjekt å se bildene fra alle de fine stedene du har vært. Det er jo en opplevelse for livet du er med på. Håper du klarer å nyte hver eneste dag, for nå nærmer det seg jo hjemreise med stormskritt. God klem fra Aurora og Cecilie

  SvarSlett
 2. Hei Hanne Lise. Etter å ha skypet med deg i 1 time og 40 minutter i dag, må jeg si jeg gleder meg vilt til du lander på norsk jord om 75 dager. Forhåpentligvis får du med en skitur eller to på Geilo i slutten av påsken før du er hjemme i Bergen.
  1000 klemmer fra Mamma.

  SvarSlett
 3. hehe, jeg elsket den filmen, og har sett den 2 ganger allerede:) savner deg masse xoxo
  ps. synes du ser bedre ut enn noen gang!

  SvarSlett