fredag 17. september 2010

I morgen

Nå er jeg endelig ferdig med alle eksamener denne terminen og det føles helt herlig. Skal ikke være for høy på meg selv, men føler alle gikk ganske bra, spesielt matten av alle ting, så hurra for det! De to siste dagene har jeg bare slappet av og pakket til safarien. Har klart å få en aldri så liten øyeinfeksjon, tror det er fordi jeg har badet så mye i bassenget, samtidig som jeg har vært en smule forkjølet. Øyet mitt produserer dermed rikelig med gult gusj, very attractive indeed. Så nå har jeg begynt å bruke øyedråper annen hver time, som visstnok skal utgjøre vidundre, og med nye Ray Ban pilotbriller skal jeg nok overleve, hoho. I morgen på denne tid befinner jeg meg faktisk i Sydney (!!!!!), så utrolig surrealistisk det føles å si det. Så da får jeg endelig sett Harbour Bridge, Opera House og mye mer. Skal dog bare være der i en dag, siden det tross alt er outback safari jeg skal på! Å, som jeg gleder meg, tror det rett og slett kommer til å bli to helt fantastiske uker. Har kjøpt meg et mye større minnekort til speilrefleksen, så nå skal det knipses i vei. Må også nevne at jeg har kjøpt meg en ekte ”Crocodile Dundee” hatt, så det er bare å glede seg til bildene kommer. Men skal jeg ta å sjekke gjennom alt jeg har pakket, tror jeg kanskje jeg har pakket litt for mye, så god tur til meg, snakkes om to uker!!!!
Mange klemmer fra Hanne Lise

4 kommentarer:

 1. Lykke til og god tur på tidenes tur.

  SvarSlett
 2. Hallaien! Må si din mor er en god kommentator, her skriver hun i vei; FØRST av alle, alltid!

  Men så gøy da. Jeg er såå glad du koser deg, skulle ønske jeg var deg når det kommer til den shopping turen jeg regner med du skal ha i sydney.. her regner det og er surt høstvær,hvordan er det med gradene der nede?
  Liiiiiiiiiker at du kjøpte de brillene, wantwant*

  Håper du savner med forsatt! (mest av alle)
  snz søtnoooooz! og btw cutiiiie, skatten

  SvarSlett
 3. åå, jeg har skikkelig lyst å besøke deg der i litt varmere strøk! håper du koser deg skikkelig mye i sidney og på safari. Det blir sikkert helt fantastisk! Hadde ikke skadet med litt sol her nå, for å si det sånn. Også kjøpte du jo og de andre ray ban brillene, hihi, heldiggris!

  savner å se ditt vakre ansikt, og hele deg, sæff!
  trenger en skype date hvis det nettet ditt kan bli litt mer stabilt. love u

  SvarSlett
 4. Aa har du allerede fall break, saa herlig! Jeg har neste uke igjen, saa er det california paa meg! Ta masse bilder og kos deg i Sydney, babe.

  xx

  SvarSlett