lørdag 11. september 2010

Block Exam

Blir bare en liten oppdatering på dere for denne gang, er Block Exam i uken som kommer, så har to eksamener i morgen, en på tirsdag og en på onsdag, så må nesten konsentrere meg om de. Så ønsk meg lykkke til! Men jeg har det kjempe bra og føler at ting virkelig begynner å gå min vei, både på skolen og sosialt sett. Onsdag er siste skoledag før 16 dager fri, på grunn av Spring Holidays. På lørdagen braker Northen Territory Safari løs, der jeg reiser sammen med mange andre utvekslingsstudenter i Qld på tidenes tur. Vi starter i Sydney, før vi reiser innover til Australias unike og enestående outback, også vender vi nesen nordover og ender opp i Darwin. Blir utrolig bra, skal blant annet få se Uluru (Ayers Rock), noe som blir helt V-I-L-T. Og kun noen dager etter ferien skal jeg på lang weekend til Brisbane. Aarh, livet er herlig dere. Begynner forresten å bli varmere og varmere her for tiden, så tror jeg må erstatte min daglige joggetur med svømming og vann-aerobic i bassenget. Hoho, får ett luksus problem. Snakkes når jeg er ferdig med alle eksamenene, i mellomtiden får dere kose dere med et ekte fjotizzz bilde av meg og vertsøsteren. Tenker masse på alle dere der hjemme, ta vare på hverandre :)
Mange klemmer fra Hanne Lise

JOSEFINE: Tusen hjertelig takk for ett utrolig koselig brev og pakke. Skal hilse masse fra vertsfamilien og si at melkesjokolade var ”amazing”. Savner deg og den gode latteren din, gleder meg til å snakke med deg soooon. Frøken Abrahamsen skal også ha ros for å ha intatt rollen som fast kommentator, setter pris på at noen gjør en innsats for å forhindre den såre ”0 kommentarer” følelsen. Hint hint, til alle dere andre, hihi.

5 kommentarer:

 1. Det er så kjekt å følge med på bloggen din, både det du skriver og alle bildene. Sjekker den hver dag for å se om det er kommet noe nytt. Og det hadde det altså i dag. Det er nesten som julaften når det er noe nytt fra deg. Lykke til på eksamenene og, og tjusa dag som skal ha to uker vårferie. Om fire uker har vi høstferie, men jeg tror ikke noen her får en ferie som blir mer spennende enn din. Heldiggris.
  Hilsen Mamma

  SvarSlett
 2. bra du koser deg og at ting har begynt å gå din vei.

  love u

  SvarSlett
 3. jeg er ganske nærmt fast kommentator hanni lisi! kjekt at ting går din vei! lykke til med eksamene og ha en gooooood ferie. latter og glede fra iowa.

  SvarSlett
 4. Hei! Leste du den lange samtalen jeg hadde med meg selv på msn til deg? (siden du IKKE SVARTE?!)

  kos deg videre, GG idag(!!) savner å diskutere omg-momentene med deg EHEHEHEEHHEHE snakkes

  SvarSlett
 5. gud og fader for en søtnos du er altså! til tross for det galskaps bildet. Nå har jeg spist pzza, og skal videre jobbe med skoleee... Håper du forsatt har det supert, btw hils dine amigos der nede og si at jeg gjerne sender mer hvis de ønsker;)
  Kommentarer eller ei jeg er glad i deii:)
  (føler liksom ikke at jeg har noe valg. Vil jo at når du kommer hjem at vi forsatt er venner!!) snx

  SvarSlett