fredag 20. august 2010

Syk

Har altså mestret å bli syk, har feber og har ikke følt meg noe bra denne uken. Så i helgen skal jeg bare slappe av og prøve som best jeg kan å bli 100 prosent frisk til en ny skoleuke med to eksamner. Skal heller gi en lyd fra meg når de er unnagjort, i mellomtiden kan dere trøste dere med at jeg endelig har tatt meg "bryet" med å laste opp bildet av skoleuniformen, enjooooooy. Er forresten valg i Australia idag for dere som ikke visste det. Er reklamer på TV hele tiden, der de forskjellige partiene nærmest slenger dritt om hverandre. Var som om Arbeiderpartiet hadde en reklame der de sa ikke stem Høyre, de lyger og kan ikke stoles på, hoho. Så nå skal jeg bevege meg bort i sofaen sammen med halstablettene mine og se på valgsending, spennende.
Savner alle dere der hjemme masse, mange klemmer fra Hanne Lise

6 kommentarer:

 1. så fin du var Hanne Lise! Det var vel ikke tilfeldig at du tok den posen bak deg med på bildet? - god bedring! :)

  SvarSlett
 2. Veldig fin uniform faktisk!

  SvarSlett
 3. Poor thing, du blir frisk snart skal du se. Du er i allefall brun og fin og vakker, min søte!

  SvarSlett
 4. Så fin du er i uniformen. God bedring, Hanne Lise, og lykke til på eksamen i neste uke.

  SvarSlett
 5. lykke til på eksamen! og nice outfit;D

  SvarSlett
 6. Fine klær. Egentlig mangler du bare en sånn drillstokk og så kan du sikkert bruke disse på 17.mai når Landås skoles musikkorps skal lede an:)

  Nei tulle tulle tøys, måtte bare legge igjen en liten hilsen og skrive at vi heier på deg alle her hjemme og syns du er så tøff som reiser halve jorden rundt:) Spennende å lese om det som skjer i Australia, også for de gamle damene!!

  Lykke til med eksamen:) PS: DU er jammen fotogen, du er jo like fin på ALLE bildene i denne bloggen. GOD KLEM:)

  SvarSlett