lørdag 31. juli 2010

Sports Day

Hei! Jeg får vel opprettholde tradisjonen jeg har opprettet med å beklage for dårlig blogging. For nå har det seg nemlig slik at laderen til min bærbare pc har slått seg vrang og nekter å lade opp min kjære skolepc. Men frykt ikke, en ny lader er på vei fra Kina, så om ikke lenge (forhåpentligvis) vil den ankomme og blogginnlegg vil deretter opprettes jevnlig. Så nå låner jeg Ida sin pc, ettersom det er utrolig stress å skrive uten æ, ø og å. Men en ting skal være sikkert, når jeg kommer hjem blir det mac på meg, say no more. Uansett, jeg antar at dere er mer interressert i å høre om hvordan det står til i Australia enn om mine framtidige datakjøp. Så jeg kan vel begynne med Sports Day. Naiv som jeg er hadde jeg ingen betekeligheter med at jeg, kledd med min nyinnkjøpte grønne t-skjorte til 10 dollar og en grå shorts, ville faile dresscoden. Men den gang ei, folk flest tok "gå med noe grønt" veldig seriøst og enkelte hadde malt hele seg i sin husfarge. Men jeg fikk låne litt hårfarge, så med hjerte i halsen, ble enden på fletten sprayet KNALL grønn. Enkelte av dere vi vel påstå at det ikke er noe big-deal, men for meg, som aldri har farget håret før, oppstod det tendeser av panikk da jeg så det neon grønne resultatet, hoho. Men grønnfargen fikk dog ikke så lang levetid, den forsvant (heldigvis) i dusjen etter en ukjent mengde med shampoo. Uansett, Sports Day, som kun forekommer en gang i året, går ut på at folk kan være med i forskjellige friidrett øvelser. Dette er ikke en North High tradisjon, alle australakse skoler har Sports Day for å styrke school spirit osv. Huset ditt får poeng for hver konkuranse du deltar i og huset med flest poeng vinner og mottar heder og ære. Jeg kan ikke skryte på meg noen seier i hverken lengdehopp eller 100 meter, men det var en veldig morsom dag og jeg fikk snakket med mange hyggelig folk. Ellers føler jeg at jeg har kommet litt mer inn i ting, har fått en god del bekjente og jeg håper at enkelte av dem kan bygges videre til vennskap. Er ikke bare bare å være så langt vekke fra alle man er glad i, noen ganger sniker hjemlengsel seg på, men jeg har det veldig bra og vertsfamiilen er, som nevnt tidligere, super! Kan ikke tro at det er første august idag, om kun seks dager er det en måned siden jeg dro, syykt! Var forresten på shopping med Ida og en kjempe søt jente fra skolen som heter Summer igår. Shoppingen her er dog ikke så mye å rope hurra for, men jeg endte likvel opp med å kjøpe en hvit og grå stripete singlet, en beige og utrolig comfy shorts og en kjole med kjempe fin rygg. Snakket med vertsmor og hun kunne meddele at i løpet av året kan vi reise til Brisbane, Townsville og Melbourne. Det arrangeres forskjellige turer for utvekslingselever i Qld, så jeg skal iallefall melde meg på Northen Safari, der jeg får se outback Australia og hold dere fast - Uluru (Ayes Rock)!!!! Den turen går desverre samtidig som Sydney Adventure Trip, men vertsmor sa at vi skal nok få til en Sydney tur også, weeee, gleder meg.
Nå skal jeg spise lunsj og gå ut i solen, håper alle koser seg masse med sommerferie hjemme, jeg savner dere masse.
Mange klemmer fra Hanne Lise

1 kommentar:

 1. heyhey! meg og amalıa hadde en tıdlıgere dıskusjon anngaaende den gronne fargen du kjorte paa med ı haaret. hehe! tenkte meg at du fıkk det ordnet halveıs under press. flott det.

  har jo sendt deg en meldıng paa face, men kan jo skrıve at jeg er kommet tıl tyrkıa. fıkk nesten hetesjokk naar jeg gıkk av flyet. fınt det.

  alle er solbrennt untatt meıııı...:)
  men jeg har faatt lıtt mageproblemer, hurra:)
  ellers er det drııııtvarmt ı vannet og solen steker 24/7. skal kjope en fake mıu mıu og chanel veske. (de ser dooodts ekte ut). hurrrrra. OG rayban brıllene her er serr, HELT MAKE tıl de ekte. tjoho.
  gleder meg tıl neste ınnlegg:) snakkes

  SvarSlett