søndag 11. juli 2010

Mine første dager i Australia

Sorry for at jeg ikke har fått blogget ved en tidligere anledning, men jeg har ikke hatt så bra tilgang til internett og jeg har vært ganske så opptatt mine første dager her nede. Så jeg kan vel begynne fra starten av. Reisen var først og fremst laaaang og rimelig kjedelig, men ble mindre utholdelig takket være godt selskap. Vi var en gjeng på 18 stykk som reiste fra Gardermoen sammen. Jeg må vel nevne at jeg smakte frappucino (aner ikke hvordan det skrives, Amalie) på Starbucks for første gang på flyplassen i Brussel og for dere som ikke har smakt den, ja, den er likegod som alle andre vil ha det til. Uansett, flyturen fra Brisbane til Mackay var HARD, med en god porsjon turbulens og nerver, ettersom jeg skulle møte vertsfamilien min for første gang på flyplassen i Mackay. Men det gikk kjempe fint, selv om deres førsteinntrykk av meg ikke må ha vært det beste, ettersom jeg så ut som tidenes vrak, med rosa joggebukse og tusen ringer under øynene. Så på kvelden koste vi oss med taco og jeg fikk til og med med meg en episode av home and away, de er sånn 2 sesonger før oss, så det var en god del nye fjes å se på skjermen. Neste dag, var jeg rimelig grønnsak etter flyturen og sov til sånn halv ett eller noe. Føltes som jeg var passasjer på en båt, med ingen mulighet for å komme meg av. Min skjønne vertssøster Brooke tok meg med på en liten spasertur i nabolaget seinere på dagen, det er utrolig fint her og det er palmer overalt. Hunden fikk også ta følge med oss, den er faktisk kjempe snill, så den blir i alle fall ikke et problem her nede. På lørdagen kjørte vi til Cape Hillsborough og spiste piknik på en kjempe fin strand. Jeg var til og med så heldig at jeg fikk klappet, hold dere fast, en VILL kenguru. Big moment!!!! Jeg badet også for første gang i bassenget vårt seinere på kvelden, familien synes jeg var helt gal som badet nå som det er vinter, de synes det er ”way too cold”. Så for dere som har vært bekymret for meg kan bare puste lettet ut. Jeg har det kjempe fint her ende og vertsfamilien min er veldig greie. Tror jeg har glemt å fortelle at bestemoren og bestefaren bor i en campingvogn i hagen, ettersom de holder på å flytte. De er utrolig koselige. I morgen skal jeg forresten på skolen for å velge fag og få uniform. Håper alt går bra hjemme og jeg skal prøve å holde dere oppdatert som best jeg kan. Får desverre ikke internett på den bærbare pc-en min, så må bruke familien sin stasjonære, men skal klare å skrive til dere en gang i uken.
TIL ERIK: hardisken virker ikke og ja, jeg har prøvd!!!!!!!
Mange klemmer fra Hanne Lise, savner dere alle

7 kommentarer:

 1. åå, bra at du har det fint!
  jeg savner deg kjempemasse og er superduper glad i deg! <3<3

  mange susser og klemmer fra talemus

  SvarSlett
 2. liker bildene på facebook; tenk at etter bare noen dager så kom du til å henge med skippy! destiny* (skrivefeil; regner jeg med, wordbook politi hjelp meg!)
  godt å høre at du har det fint, og overlevde reisen! du får kose deg videre med vikarfamilien din, de virket jo hyggelige.
  Husk at du må trene litt med den snille hunden; de friesene legger seg bare 1 plass. snakkes!

  SvarSlett
 3. Det var veldig gøy å se bilder fra Australia. Kommer snart hele gjengen over, her er nemlig ikke badesesongen begynt enda. Klem fra Farmor og gjengen på Nattlandsfjellet

  SvarSlett
 4. linker deg jeg :) Live (ltykket.blogg.no)

  SvarSlett
 5. Takk for flott første innlegg fra Australia. Gleder meg til det neste. Lykke til på skolen.

  SvarSlett
 6. så flott at du har det bra der nede :D
  veldig glad i deg skjønningen <3 kos deg masse!!

  SvarSlett
 7. Min knupp! Jeg sitter her med Guro og Marte, vi savner deg! Men det er kjekt å se at du har det så fint og at du koser deg! Vi gleder oss til neste innlegg :) masse susser og klemmer!

  Amalie.
  <3

  SvarSlett