søndag 4. juli 2010

Hei og hopp!

Nå har jeg bestemt meg for å lage blogg, men frykt ikke, dere får ikke daglige outfits og sminketips fra meg. På denne bloggen skal jeg derimot holde familie og venner oppdatert på hvordan det går i Australia, ettersom jeg skal på utveksling til the land down under skoleåret 10/11. Dere som kjenner meg har nok fått med dere at jeg er totally obsessed by Australia. Opp igjennom mine elleve skoleår har jeg sikkert hatt minst 10 prosjekter om Australia, no kidding! Så da en av mine bestevenner traff på min gamle engelsklærer her forleden dag og fortalte at jeg skulle til Australia, hadde hun sagt at ”det var endelig på tide at hun kom seg til det landet”. Men for dere som ikke er helt oppdatert kan jeg røpe at jeg skal bo i Mackay, en surfeby på ca. nittitusen innbyggere i delstaten Queensland, også kalt the Sunshine State. Jeg skal bo hos familien Morley, som består av mor og far og datteren deres på 14 år. De virker veldig hyggelige alle sammen og det faktum at de har badebasseng passer meg ypperlig. Jeg må vel og merke leve under samme tak som en hund i 9 måneder, no offence alle hundeelskere, men jeg krysser fingrene for at det går fint. Skal overhodet ikke klage, er veldig veldig fornøyd. Jeg reiser altså 6 juli, bare 2 dager (!!!!) til og er framme 8. juli. Så reisen tar med andre ord nærmere to døgn, men det er dog ikke så rart når flyreisen lyder som følger: Bergen – Oslo – Brussel - Abu Dhabi – Brisbane – Mackay. Jetleg, here I come!

1 kommentar:

 1. Gratulerer med blogg! Gleder meg MASSE til å følge med på eventyret ditt gjennom bloggen, du fortjener alt det beste på din reise.
  Du er den beste personen jeg kjenner på alle måter, og at du er en person som kommer til å bli godt likt, det må man ikke være synsk for å forstå.
  Kommer til å savne deg så utrolig mye (yay- feirer at jeg er den første som kommenterer)
  Ikke glem meg helt da. (regner med du er topp blogger om ca. 4 uker!!)
  josefine

  SvarSlett